Разчленен труп на шофьор на такси е открит в Мексико. Инцидентът предизвика истинска паника сред местните, тъй като все още не е ясно какво точно животно е разпарчатисало тялото му.

Хората настояват властите да затворят училищата, докато звярът не бъде хванат.

Тялото на 56-годишния мъж е открито на 1 март. За уикенда шофьорът отишъл до вилата си край брега на езерото Авандаро, но така и не се прибрал у дома.

Близките му първо се натъкнали на якето му, а след това и на различни части от тялото му. По трупа имало много прободни рани, които по всяка вероятност са от зъби и нокти.

Полицията потвърждава, че мъжът е жертва на нападение на животно, но какво – остава пълна мистерия.

Според някои версии, шофьорът може да е убил убит от глутница кучета, но раните по трупа му не приличат на ухапвания от куче. Някои от раните били от нокти с дължина 7 см.

Съмненията на близките на починалия са потвърдени от нает експерт. Той отбелязва, че раните са подобни на тези, оставяни от лъвове или тигри. Нито едно от изброените животни обаче не живее в Мексико.
 
Хората вярват, че чупакабра е виновен за смъртта на таксиметровия шофьор. Онези, които твърдят, че са срещали този звяр, казват, че животното има огромни нокти и е много агресивно.

Превод: БЛИЦ