Денис Родман се кълне, че не удря хората - и никога не е го е правил в живота си, така че най-новите твърдения, че е ударил непознат в бар били пълна измислица.
TMZ откри Родман в Ориндж Каунти, Калифорния в петък и го попита какво се се еслучило миналата седмица в Делрей Бийч, Флорида. Той не искал да разкрива много, но очевидно отрича всякакъв вид нападение.

TMZ разкри историята ... 30-годишният Джеф Сулук твърди, че бившият крал на НБА го е ударил в Буда Скай Бар на 17 май "непровокирано", като е наранил окото му. На следващия ден той подал оплакване в полицията.

Полицаите разследваха и намериха свидетел на име Дейвид Лий Рот - но не и Дейвид Лий Рот - който потвърди историята на Soulouque.

Родман е посочен като официален заподозрян в предполагаомо сбиване, докато полицията продължава разследването си, но той не изглежда твърде притеснен за това. Той настоява, че "нищо не се е случило" ... и неговите адвокати се занимават с това.

Адвокатът на Родмън, Лоум Бъркли, твърди, че Денис отрича твърденията и добавя, че през цялата нощ той е бил трезвен и никой, с когото е бил, не е видял инцидент с шамар.

Това става на фора на странна кражба на дрехи в Нюпорт Бийч, Калифорния, в който бе забъркана баскетболната звезда.

Превод: БЛИЦ