На определена възраст родителите просто ще трябва да приемат факта, че малкото им бебе е напълно пораснало и най-вероятно прави секс.

И макар че вероятно ще се примирят с това, те всъщност не искат да се задълбочават в мисли за това.

Наскоро една американка се оказала в много неудобно положение, след като изпратила на майка си снимка от новата си спалня като студентка.Ела Мартин от Калифорния разказа в мрежата за това как нейната майка случайно разбрала за белезниците й в спалнята. Тя сподели тази история в Twitter като публикацията стана много популярна и набра над 100 хиляди харесвания.

Девойката обяснила, че майка й я помолила да й изпрати снимка на новата й стая. Когато дъщерята удовлетворила желанието и изпратила снимката, родителката забелязала два чифта белезници, прикрепени към леглото, които Ела Мартин забравила да махне.Младата жена се опитала да се измъкне от неудобната ситуация като казала, че съквартирантката й прави филм, за заснемането на който се нуждае от белезници, но майка й не й повярвала. Тя поискала дъщеря й незабавно да премахне белезниците.Потребителите оставиха много коментари за необичайната и забавна случка като похвалиха орловия поглед на майката, която е успяла да види белезниците. Те също така препоръчаха на момичето в бъдеще по-добре да провери какво изпраща на майка си. 

Превод и редакция: БЛИЦ