Видео, което прилича на холивудски филм, стана вирусно в TikTok. Всичко е на мястото си: абсурден сценарий, екшън и гости знаменитости. И всичко се побира само в осем секунди.

Потребителят attack_helicopter1234 публикува видео, в което момиче в игриво настроение танцува туърк за Нусрет Гьокче - месарят, който стана звезда в Instagram. Но след това кадърът се премества към входната врата, която ядосан човек удря. По-добре вижте видеото:


 
@attack_helicopter1234

Scary moment at Nusr Et##fyp

♬ Attack helicopter dude - Sexy avocado
Според BroBible видеоклипът е заснет в един от ресторантите на звездния готвач Нусрет в Бостън. Докато момичето танцува пред камерата, готвачът и колегата му снимат случващото се на видео. Освен това шумно се смеят.

Забелязвайки, че човек прониква през затворената врата, танцьорката видимо се стресира и тръгва да бяга. По това време приятелят й вече е пуснат и крещи: "Какво, по дяволите, правиш тук? Какво по дяволите?". Така приключва видеото.
 
@attack_helicopter1234

Part 2 @diegoacuervog ##fyp ##saltbae ##nusret

♬ original sound - Sexy avocado
Потребителите в нета са шокирани от случващото се. Видеото е гледано над 6,6 милиона пъти. Повечето коментатори се чудят дали момичето е добре. Освен това под публикацията се разгарят спорове за това кой е прав тук. Някои са на мнение, че танцьорката би трябвало да се държи по-сдържано, щом има гадже. Други са сигурни: без значение как се държи американката, тя не бива да търпи такова отношение.