Пикантно промо видео предлага на секс маниаците шанса да купонясват с дрога, алкохол и проститутки на луксозни яхти и частен остров. Клипът е на компанията  Good Girls (Добри момичета). Той рекламира „преживяване на секс острова“, което обещава нонстоп алкохол и натискане със знойни и приятелски настроени проститутки, пише в. "Сън".
Палавите летовници, които предпочитат по време на ваканцията си да се дрогират и правят секс с леки жени, могат да се насладят на любимото си занимание на брега на Северна Колумбия от 24 до 27 ноември.

 One energetic lady dances semi-naked for the camera, clearly untroubled by her unconventional career choice

Провокативните кадри показват как млад мъж се качва на луксозна яхта, натъпкана с красавици, които веднага му се нахвърлят за секс.  Впечатление в рекламата прави обещанието „включва и неограничен секс“.  

 The clip, promoting a sex holiday in Colombia, shows the man enjoying the company of some friendly hookers

На видеото изглежда, че и мадамите са „ол инклузив“, но от компанията поясняват, че записалите се за двудневното приключение ще могат да се насладят на 16 момичета едновременно в рамките на втория ден, но само за 30 минути.

 A large-bottomed woman catches some sea air during the drug-fuelled orgy

А след толкова секс трябва да има и храна. От компанията са го измислили. На клипа се вижда, че вместо чинии и подноси гостите ще ползват телата на леките жени.

 A woman is tasked with acting like a human-table as her sex mad client eats food which has been placed on her body

„Ще имаме 60 горещи жени за 30 клиенти; ще има по две за всеки в рамките на 24 часа“, гласи още рекламата на компанията.

 The sex island experience is taking place off the coast of Colombia in November

Превод и редакция: БЛИЦ