На бащата на Цеца Ражнятович, 70-годишния Слободан Величкович, му прилоша по време на сватбата на Велко и Богдана, така че му се наложи да напусне мероприятието, защото изпитваше непоносима болка и се чувстваше много зле.

Въпреки че в началото всички си мислеха, че нещо е мимолетно и че ще се върне в „Хаят" на празника след малко почивка у дома, това не се случи.На следващия ден той беше приет в Спешното, тъй като здравето му се оказа сериозно застрашено. За щастие, благодарение на добрата намеса на лекарите и правилната терапия, всичко мина добре.

Слободан се почувствал зле на сватбата и не можел повече да понесе болката, като не искаше да разстрои никого, за да не развали празненството. След гражданския брак той напуснал тържеството и помолил шофьора да го заведе у дома.

На следващия ден било истински ад. Той се влошил, затова го убедили да бъде откаран в Спешния център. Той така и не искал да отиде в болница, но Цеца настоявала лекар да го прегледа на всяка цена.

Когато пристигнал в Спешното, той бил диагностициран със силно възпаление на целия организъм и че е претърпял сериозен здравен срив.

Лекарите казали, че щяло да е късно, ако били пристигнали само час по-късно - каза лекар от Спешния център и добави, че бащата на Цеца е бил доведен в много лошо състояние.Слободан просто се сринал, имал тежко чревно възпаление, а също така на стомаха, панкреаса. Освен това имал висока температура. Бил в ужасно състояние, едва се движел и мърдал, всеки час за него бил определящ дали ще оживее или не. Лекарите се борили с всички сили, за да предотвратят възпалението и да свалят температурата. 

След няколко дни преглед и лечение Слободан Величкович беше пуснат за домашни грижи.

Превод: БЛИЦ