Норма Уил от Тексас, САЩ, имала тежки преживявания през последните месеци. Лекарите открили рак на нейната 75-годишна майка и й дали не повече от шест месеца. Това време, което им било отредено, вече приключвало, когато майка и дъщеря повдигат въпроса за хосписа.

Норма била категорично против и нямала намерение да се разделя с майка си, а сестра й Тереза ​​вярвала, че ще бъде по-лесно за всички, защото възрастната жена вече не може да се движи самостоятелно.


Изнервена, Норма отишла в друга стая, за да се успокои и започнала да говори с баща си, който починал преди десет години. След разговор и молба за съвет, 55-годишната жена легнала да си почине, когато получила известие от охранителна камера на телефона си. Тя забелязала някакво движение на верандата. След като изгледала видеото, Норма се объркала. Светлият силует седнал на люлката и започнал да се люлее.

Жената показала на мъжа си подозрителния видеоклип и заедно решили, че бащата на Норма е решил да ги посети в толкова труден за семейството момент. На тази люлка той винаги обичал да пуши и да се наслаждава на времето, а мястото, където седял призракът, му било любимо, пише Unilad.

Мисля, че беше татко. Веднага се почувствах топло и добре, когато гледах записа. Веднага разбрах, че това е той. Той се грижеше за нас, това ме утеши, казва Норма.

Превод: БЛИЦ