Двойка падна от 243 метра, след като си направи селфи на скала в Национален парк Йосемити. Двамата били  пияни, разкри аутопсията.
 


30-годишната Минакши Моурти и нейният съпруг Вишну Вишванат, на 29 години, са били "опиянени с етилов алкохол преди смъртта," пише The Sun.
Пътуващите блогъри загинали от "множествени наранявания на главата, шията, гърдите и корема.Помощник-следователят на окръг Марипоса, Андреа Стюарт казва: "Можем само да заключим, че са употребили алкохол, но не е известно до каква степен на интоксикация."Двойката, които била индийски емигранти, живеещи в Калифорния, починала през октомври, когато снимали селфи в Тафт Пойнт.Братът на Вишну казал на Асошиейтед прес, че двамата били поставили статив близо до перваза, когато паднали.Снимки, направени от случайна двойка, Дреа Роуз Лагило и нейния приятел Шон Матисън, се смятат за последните снимки на Минакши Моурти.

Туристите казват, че Миенакши, който се е появил на фона на една от техните снимки, седяла сама в нощта, за която се смята, че е умряла.Превод: БЛИЦ