Учен смята да държи лекция за содомията следващия месец на австралийския Фестивал на идеите. „Съгласието“ няма да спре превръщането на тази перверзия в норма, пише theamericanconservative.

Неотдавна група германски изроди, които правят секс с животни, проведоха публична демонстрация, изисквайки признаване на правата им. Както пише в Туитър Уилфред Райли, погледнете лицето на нещастното куче:

 

 

През 1969 г. Германия декриминализира секса с животни и го рекриминализира едва в 2012 г. (поради което, е и гореспоменатият протест). Данните сочат за съществуването на значителна зоофилска общност в тази злочеста страна.

Но, ето че движението за премахване на табуто върху секса с животни сега набира сили и в Австралия:

В Сидни предстоящият "Фестивал на опасните идеи" ще домакинства на професор Джоана Бурк, която ще дискутира етиката на "хората обичащи животни" – и тя няма предвид близването по ръката от кучето ви, след като сте му дали любимото лакомство.

 

 

"Историчката планира да представи модерна история на секса между хора и животни и ще прикани слушателите си да проследят "променящия се смисъл" на содомията и зоофилията и етиката на "любовта към животните", пише в програмата за събитието, 

Възмутени австралийци в социалните медии остро бичуваха организаторите за това, че са допуснали презентация, която според тях интелектуализира насилието над животни:

"Интелектуализирането на насилието над животни не е модерно и готино. То Е отвратително и всеки, който отиде на това събитие е неморален г@з", пише възмутен австралиец.

"Това не е "любов към животните". Ако си гнусар, поне бъди честен. Това е насилие над животните. Срам за всички, замесени в тази сесия", казва друг.

Ето че, в тази късна фаза на сексуалната революция, за либералите всичко се свежда до това:

Единствената причина, или поне главната, да се възрази срещу содомията, е на основание на съгласието. Вие ми кажете, как обществото ще възпре перверзници, които позволяват на деца перманентно да обезобразяват телата си по сексуални причини, което ляво ориентираните хора одобряват.

Просто не може да стане. Не може да бъде направено. Погледнете с каква светлинна скорост падат табутата на сексуалността и колко бързо децата биват сексуализирани от медиите и социалните медии.

Libs of Tik Tok документира през цялото време учители от основното училище, и дори от детските градини, хвалещи се как запознават децата с джендърната флуидност пред впечатлителната си публика. И на това му казват оформяне.

 

 

Още един пример за това, че протекциите срещу ужасяващи извращения са тънки като хартия.

Професор Стюарт Ричи документира и осъжда отблъскващата неморалност на двама свои колеги академици, одобрили публикуването на академичен документ, в който завършващ студент мастурбира на илюстрации на детска порнография, и пише за това, което е научил":

"Наскоро изследователят и докторант по PhD програма в Манчестърския университет Карл Андерсън описа „експеримент“, в който, за период от три месеца, той мастурбира само на списания с детска порнография. Той води дневник, пише в него всеки път, когато мастурбира, уточнявайки „кой материал използвах, къде го направих, в колко часа и за колко време".

Повечето от вас трябва да са живели достатъчно дълго, за да са видели как някога идеи от периферни университетски факултети (като например джендър флуидността), много бързо превзеха нашето общество, като първо покориха умовете на елитите, които впоследствие ги разпространиха сред широката общност, с помощта на медиите. Знаем накъде отива всичко това: към тоталитаризъм", гневен е проф. Ричи.

Буржоазирането на зоофилията настъпва

Нашата цивилизация се посвети на идеали, които изискват точно това. Институционалните елити на нашата управляваща класа ще продължат да заглушават гласовете, които протестират срещу варваризирането на деца в операции а ла Менгеле и химически терапии, докато се приготвят да нормализират неща, които преди са били неизречими.

Защо? Защото разрушаването на сексуалните табута е главна директива на съвременния западен прогресивизъм (а ти, невинно дете, си мислеше, че лявото иска да поправи най-вече икономическото неравенство и експлоатацията).

Това не може да продължава вечно. Те рушат основите на цивилизования живот. Ние вече сме в момента, в Съединените щати, в който будността – или идеологическото завземане от лявото – на големите институции (медии, академични среди, наука, медицина, право, армия, разузнаване, бизнес, спорт и т.н.), превърна тези институции в неблагонадеждни за милиони американци.

На тях обаче не им пука, те ще освободят всички ни от старомодните ни предразсъдъци, независимо дали искаме, или не.

След петнайсет години прайдовете ще включват и общността на зоофилите.

Защо не? Как може да забраниш на някого да чувства и да изразява гордост от сексуалното желание към животни, когато си изградил цяло движение около почитането и нормализирането на някога трансгресивна сексуалност и си разширил така наречената общност на сексуално различните до степен, че флагът на движението трябва постоянно да бъде променян, така че да включва вечно разрастващия се кръг на гордите?

Това, което казвам, е че фундаменталните норми на съвременното общество относно секса – радикална неосъдителност, приемане на сексуалното желание като фундаментална част от човешката идентичност (и следователно, човешко право) и т.н. – ни оставя твърде малко възможности за съпротива срещу настъпването на дълбоко извратеното.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук