Мнозина са се абонирали за Джени, смятайки я за типична млада красавица, записва червила и танцува, но не и майка на 40 години

68,3 хиляди абонати на Джени от Торонто, Канада, преживяха сериозен шок, когато тя разкри възрастта си. Момичето участва във флашмоб за майки, които са родили рано, и показа сина си, който на следващия ден навършвал 24 години. Той приличал на неин по-голям брат и се извисявал над нея значително. И тогава феновете на блогърката разбрали, че грешат през цялото това време.

В следващите видеоклипове tiktoker призна, че е родила първото си дете на 18 години, а сега е на 42. Винаги се е грижела за себе си и това, заедно с нейните южноамерикански корени (Джени е родена в Гвиана), дава отлични резултати резултати. Освен това блогърката обича грима, въпреки че не крие истинското си лице - неведнъж се е появявала без грим.
 
@jenneelicious

#stitch with @hotmessdiaries   @bgreezy777   I can’t even believe it sometimes #momandson #tellmewithouttellingme #youngmom  #foryoupage

♬ original sound - Jennii


Стилът на Джени също играе съществена роля в нейния вечно младежки вид: блогърката носи тесни и къси дрехи, като предпочита да разкрие достойнствата на фигурата в топове, шорти и корсети. За това тя неведнъж е получавала комплименти от потребителите на "Tiktok", особено ако Джени се появи в кадър с втория си син, който е много по-млад от брат си.

Превод: БЛИЦ