Връзките без обвързвания могат да бъдат изтощителни, но е лесно да ги разграничите от сериозните отношения, казва секс коучът Джиджи Фонг. Тя изброява признаците, че една несериозна връзка започва да се превръща в сериозна, информира Hypebae.

Секс експертката казва, че един от първите признаци на сериозна връзка е партньорът да спазва обещанията си и думите му да съвпадат с делата му.

Освен това това, добавя Фонг, в този случай партньорите лесно водят трудни разговори. „Човек, който желае дългосрочно партньорство с вас, ще положи усилия да общува ефективно, дори ако това означава да проведете труден разговор. Ако забележите, че тези разговори се случват по-често, считайте го за добър знак“, казва тя.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

Също така, продължава Фонг, партньор, който гледа на връзката като на временна, е по-вероятно да общува само по интимни теми. В същото време някой, който има различно мислене, ще говори и за ежедневни неща.

В допълнение, желанието да представите партньора си на приятели може да покаже сериозността на вашите намерения. „Обърнете внимание как ви представя, дали ви защитава дори в ситуации, в които не е необходимо, как ви говори пред хора. Чувствате ли се уверени, значими?“.

И накрая, Фонг назовава най-важния признак за сериозна връзка. Това, според нея, е чувството за собствената ни ценност в очите на партньора, усещането, че той вижда и чува половинката си. „И винаги се питайте: точно това ли искам? Тази връзка изважда ли най-доброто от мен? Можем ли да се подкрепяме? - казва експертката.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук