Жена от Съединените щати случайно разбра, че е правила секс с нейния полубрат, без да знае за връзката между тях, пише CNN.

39-годишната Виктория Хил от Кънектикът винаги се чудела защо не прилича на баща си. С течение на времето тя започва да изпитва здравословни проблеми, каквито никой друг в семейството не е имал освен нея.

Виктория заедно с майка си

Жената си направила ДНК тест и установила, че има не само един брат, а няколко десетки братя и сестри. Впоследствие се оказало, че тя е зачената с помощта на донорска сперма, но лекарят Бъртън Колдуел е използвал собствения си генетичен материал вместо този, на който се е съгласила майката на жената.

Виктория с биологичния си баща

Както се оказало впоследствие, той е оплодил най-малко тридесет жени със спермата си без тяхното съгласие.

Когато Хил започва да търси нови роднини, тя с ужас открива, че единият от новите братя е бившият й приятел, с когото тя се срещала, когато двамата са били в училище.

Според нея, имало е голяма възможност тя да се омъжи за него. „Това ме травмира. Сега гледам снимки на хора и си мисля, че може да са ми роднини“, казва Хил пред CNN. Освен това жената разбрала, че е учила в едно основно училище с друг свой брат.

Превод и редакция: БЛИЦ

Виктория заедно със свои полусестри

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук