Бившата гимнастичка Алина Кабаева, която е спрягана за ​​любовница на руския президент Владимир Путин се появи публично в Москва за първи път от много години насам, като всички останаха изумени от промяната във външния ѝ вид, пишат медиите в Украйна.

Тя бе забелязана в московската VTB Arena, където имаше репетиция на клуб по художествена гимнастика, който се спонсорира от нейната благотворителна фондация. Кабаева охотно позира с участничките и треньорките, така че няколко снимки попаднаха в социалните мрежи.

Олимпийската шампионка Алина Кабаева заяви, че подкрепя промените в правилата на художествената гимнастика.

"Много се радвам, че това се случва. Днешните нови правила опростяват стандартите, не разпиляват таланта на гимнастичката. Русия винаги е била законодател на модата, този спорт е роден у нас", каза тя пред репортери.

Page Six разкри къде крие Путин любовницата си Кабаева с децата им ВИДЕО

Треньорката Екатерина Сиротина сподели снимки с Кабаева в Instagram.

"Първи ден на репетиции. Много е готино да се потопите отново в специалната атмосфера на това събитие", гласи коментарът към публикацията. Снимките показват голяма трансформация във външния вид на Кабаева. Прави впечатление, че лицето ѝ е доста по-стегнато, в сравнение с преди.
В социалните мрежи допускат, че тя може да е използвала услугите на личния пластичен хирург на президента на Руската федерация, тъй като е заприличала на него. Прави впечатление, че Кабаева носи чифт маратонки Brunello Cucinelli, които струват £700 или повече. Освен това на пръста на гимнастичката може да се види и сватбен пръстен.
 38-годишната Алина Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика. Тя има два олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 21 медала от европейско първенство. Рекорд, който й носи прякор „най-гъвкавата жена в Русия“.
 БЛИЦ припомня, в последно време се говореше, че Кабаева и децата й се крият в хижа с висока степен на сигурност някъде из Швейцария, вероятно в Тичино. Присъствието на Кабаева, обаче, така и не можа да бъде потвърдено.

Срещу Кабаева дори тече петиция, подета от граждани на Русия, Украйна и Беларус, в която са се подписали над 67 000 души, които настояват швейцарското правителство да изгони бившата 38-годишна гимнастичка от страната.

Швейцарските власти обаче заявиха, че след проверка е установено, че Кабаева не е на територията на страната.Самата Кабаева все още не е попаднала под ударите на международните санкции, насочени срещу всички, които са в близкото обкръжение на руския държавен глава. Бившата гимнастичка е председател на борда на  голям руски медиен холдинг, свързан с Кремъл, чиято заплата на годишна база е почти 10 млн. долара.

За връзката между Кабаева и Путин се говори от години.Представители на двамата категорично отричат твърденията за любовта между президента на Русия и бившата гимнастичка. Известно е, че преди близо три години Кабаева роди близнаци в елитна частна италианска клиника.


Превод и редакция: БЛИЦ!