Историите за изневери винаги са тъжни, но когато се случват на известни личности, са придружени и от голям публичен скандал. Кои са звездите, които изневериха на своите половинки с детегледачките, разказват от канала "Скандално" във Vbox.

Бен Афлек 
През 2015 г. Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявяват, че се разделят. Малко след това се разбира, че актьорът е имал афера с детегледачката Кристин Узунян. Гарнър споделя, че е разбрала няколко месеца след като са се разделили и изневярата на Бен не е била причината за развода. 

Джъд Лоу
През 2005 г. сензация в британските медии стават Джъд Лоу и годеницата му Сиена Милър. Актьорът изневерява с детегледачката Дейзи Райт. Въпреки огромния скандал, двойката успява да оцелее. Джъд Лоу се извинява публично на годеницата и семейството си за всичко причинено. 

Итън Хоук
Малко след развода на Итън Хоук и Ума Търмън през 2005 г., се разбира за изневярата на актьора с детегледачката. Хоук и любовницата му се женят през 2008 г. До днес има спекулации дали актьорът е изневерявал на съпругата си, или не. 

Арнолд Шварценегер
През 2011 г. избухва скандал с Арнолд Шварценегер, за когото се оказва, че е имал афера с детегледачката Милдред Баена през 1990 г. В резултат на това той има син от нея. Малко след развилите се събития съпругата на Шварценегер и майка на четирите му деца - Мария Шрайдър, се развежда с него.
 
Гавин Росдейл
След 13 години брак, през 2015 г., се разбира, че Гавин Росдейл е изневерявал на Гуен Стефани в продължение на три години с тяхната детегледачка Манди Ман. Семейството не издържа на публичния скандал и се развеждат. Гунет пише песента „Used to Love You“, с която му прощава и успява да укроти гнева в себе си. 

Робин Уилямс
1988 г. се разбира за изневярата на Уилямс с детегледачката Марша Гарсес. Съпругата на актьора Валери Веларди се развежда с него още същата година. През 1989 г. Уилям се жени за детегледачката, с която са заедно 21 години.