Почивните дни добавиха нова доза напор към затягащата се обстановка в Америка. В петък станаха достъпни поредните странни резултати от протеклите избори там. Списъкът е с гласувалите по пощата в щата Пенсилвания. Намира се на правителствения портал, пише Божидар Божков в анализ за "Флагман".

Той включва близо 10000 човека на възраст над 101 години и още около 50000 гласували, които са между 90 и 100-годишни. Най-възрастният участник в изборите на 3 ноември от Пенсилвания е роден на 14 август 1850 година. Днес той е на 170 години. Изпратил е бюлетината си по пощата на 30 септември. От списъка не става ясно от кое точно гробище е гласувал.

 За да се видят всичките 50000 гласували на странна възраст, трябва в третата графа от ляво на дясно да се избере подреждане по възходящ ред. От получените резултати се пропускат лицата с дата на раждане 1.01.1880 и 1.01.1990. Такива дати получават засекретени свидетели и пострадали от домашно насилие, на които е сменена самоличността.


Ето как глобалистите фалшифицираха изборите в Америка ГРАФИКИ

Следващият под него е роден на 10 август 1854 (166 годишен). Следват гласоподавател на 130 г., друг на 126 г. и още десет хиляди техни връстници. Губернатор на Пенсилвания е демократът Том Улф. Подобни списъци с хиляди мъртъвци, които са участвали в изборите, има във всички щати, управлявани от демократи. Изданието припомня, че вече е писало за някои от случаите в Мичиган и Уисконсин.

Пощенски служител разкри мега измама на изборите в САЩ, но началниците му го принудиха да...
 

В събота на „Фрийдъм плаза“ във Вашингтон се проведе необичаен 30-хиляден митинг, какъвто никога в историята на САЩ не е бил правен след избори. Той бе свикан в подкрепа на президента, който либералните медии обявиха за изгубил вота. Обикновено след гласуване победеният президент подготвя концесионна (прощална) реч и се готви за сдаване.

Не свиква митинг за подкрепа. По всичко изглежда, че концесионна реч няма да има. Наместо това в поредица туитове Тръмп приветства митинга и насърчи участниците в него, което мнозина наблюдатели разчетоха като първи стъпки за създаване на съпротивително движение.

 

Участниците скандираха „Още 4 години“, а самата акция премина под мотото „Милионен митинг МАГА (от Мейк Америка грейт агейн – Да направим Америка велика отново)“. Тръмп мина с кортеж покрай митингуващите, поздрави ги. А след това написа в „Туитър“ това, което те очакваха от него - че няма намерение да сдава властта.

 

Буквално текстът е следният: „Той победи единствено в очите на медиите с фалшиви новини. Предстои ни дълъг път. Това бяха манипулирани избори“. Либералните медии В Америка обаче, преписани дословно от българските си посестрими, отразиха туита му със следното водещо заглавие: Тръмп призна победата на Байдън.