Непознат осакати участничка в конкурс за красота веднага след шоуто, като счупи носа й. Сега младата жена е уплашена, депресирана и се чувства грозна. Тя ще се нуждае от операция на носа.

27-годишната англичанка Ема Кларк oт Саут Шийлдс се връщала с майка си и леля си от конкурс за красота, където стигнала до финалите, пише Metro. Тя обаче не успяла да се радва дълго. Когато слезли от влака, към тях се появил непознат, който много агресирал.


Мъжът се опитал да започне разговор с Ема, след което я нападнал с юмруци, съборил я и започнал брутално да я бие. Момичето дори нямало време да се възстанови и тогава разбрало, че лежи на земята в кръв. Тогава майка й побързала да й помогне като се опитала да разкара изверга. Лелята на Ема от своя страна грабнала телефона, за да се обади в полицията. Това изплашило нападателя и той избягал.

Носът на Ема сега е счупен сега. Момичето се страхува да си представи какво е щяло да стане, ако е била сама. Участничката в конкурс за красота страда от болка, страхува се да излезе навън и да се погледне в огледалото. Ема се чувства грозна и наистина се надява на помощта на лекарите. По подозрение за нападение полицията арестува 55-годишен мъж, разследването продължава.

"От една страна искам хората да видят какво е направил. От друга - не искам да излизам така. <...> Чувствам се грозна, празна съм. Надявам се лекарите да ми помогнат. На практика сега не мога да дишам през носа", каза тя.

Превод: БЛИЦ