Създателят на сериала "Ергенът" Майк Флейс се оказа в центъра на огромен скандал. Бременната съпруга на 55-годишния продуцент го обвини, че я е пребил. 

Лора Кеплер, която през 2012 година спечели титлата Мис Америка, разкрива, че е била нападната от него техния дом на остров Кауаи на Хавайския архипелаг. Причината за жестокия побой била, че съпругът й искал тя да направи аборт. 

Кеплер разказва, че мъжът й още в началото на техните отношения заявил, че иска само едно дете. Затова, когато забременяла за втори път, настанал истински кошмар.

"Той искаше всеки ден да направя аборт, накрая всичко прерастна в кошмар", твърди Лора. 

Тя признава, че съпругът й я заплашвал с финансови проблеми, след това започнал да я обижда, а на следващия ден казал, че ще й забрани да вижда 4-годишния си син Бен.

По време на поредния скандал Майк нападнал съпругата си и я пребил. В този момент в съседната стая се намирало детето им, което станало свидетел на всичко. 

Кеплер разкрива, че вече е потърсила съдебен лекар, за да си изкара медицинско свидетелство, което ще й послужи за развода. Към момента Флейс има забрана да приближава жена си и детето. 

Превод БЛИЦ