Що за изчадие може да насили собствената си щерка и пет минути по-късно да шепне любовни слова в ухото на жена си? Австриецът Йозеф Фрицъл /73/ е правил това цели 3000 пъти в продължение на 24 години, съобщи в. Билд.

Сексуалното чудовище втрещи света през април т.г. , когато бе заловен, а дъщеря му Елизабет /42/ бе освободена от таен бункер в къщата им Амщетен. Там клетницата живя почти половин век и роди 7 деца от баща си.
Сега прокурорката от Санкт Пьолтен Кристиане Буркхайзер е изготвила 1500 страници обвинителен акт. В него централно място освен на изнасилванията е отделено на кръвосмешението, насилственото отнемане на свобода и принудата.
За това извергът може да отнесе 15 години затвор. Присъдата обаче ще е доживот, ако се докаже и обвинение в убийство.
Едно от децата Фрицъл изгорил собственоръчно в тайния бункер - 70 часа след раждането му /през 1996 г./ Не е изяснено докрай дали бебето в този миг е било вече мъртво, или е имало шанс да оживее. Според една от експертизите по делото момченцето, което получило от майка си името Михаел, е било болно, но "годно да оцелее".
Показанията на самата Елизабет уличават баща й. Малкият още дишал и лекарска намеса можела да го спаси. Но Йозеф отказал да изслуша молбите за помощ на своята сексуална робиня.
Сам той признава по време на полицейското разследване: "Спях с нея 2-3 пъти седмично." Отделно зарежда Елизабет и три от децата й с провизии /другите три прибира при себе си/. А на горния етаж съпругата Роземари върти къщата, чака любимият си съпруг  да се прибере и нищо не знае за двойния му живот?!
Въпреки първоначалните подозрения, че Йозеф е имал съучастник, няма други заподозрени по делото. Съдебното дело се очаква да бъде насрочено за февруари идната година. /БЛИЦ