Руският президент Владимир Путин очаква дъщеря от своята любовница Алина Кабаева, съобщава „Дейли Мейл“. Твърди се, че двамата вече има двама сина, които държат в тайна, макар тази информация да не е потвърдена официално.

Путин, който тази година ще навърши 70 години, отрича да има връзка с 39-годишната бивша гимнастичка, известна като „най-гъвкавата жена в Русия“. Въпреки това двамата очакват дъщеря. Това твърди Телеграм каналът на General SVR – профил, за който се твърди, че се управлява от вътрешни хора в Кремъл.

Там пише: „Вече сме съобщавали, че Алина Кабаева – спътницата на президента на Русия, е бременна. Днес беше разкрит полът на нероденото дете – момиче е“.

Руският президент, обаче, не се зарадвал много на новината, посочват авторите на публикацията, цитирани от „Сън“. В същата информация се казва, че когато му съобщили новината, Путин промърморил: „Имам достатъчно деца вече, имал съм достатъчно дъщери преди много време“.

Авторите твърдят още, че през май Кабаева вече била бременна. „Путин разбрал, че любовницата му е отново бременна – и по всичко личи, че не е било планирано“.

За последно Кабаева беше видяна преди месец в Сочи на детски лагер по художествена гимнастика. Тогава местни медии отбелязаха, че тя е доста отслабнала.

Путин никога не е признавал да има каквито и да било деца, въпреки че е широко известно, че има две дъщери от бившата си жена Людмила – Мария на 37 и Катерина на 25.

Твърди се, че той има и трета дъщеря – 18-годишната Луиза Розова, зачената в извънбрачна връзка, но тя никога не е признавана официално от руския президент. Тя е дъщеря на руската банкерка Светлана Кривоногих.

През 2015 г. Кабаева беше заснета докато е бременна, а по-късно беше съобщено, че в Швейцария е родила момче. През 2019 тя ражда в Москва втори син, като за целта специално е докаран същият лекар от швейцарската клиника, който бил с нея при първото раждане.