Потребител на Reddit под псевдонима United_Fox241 сподели история за това как подозирал жена си в изневяра поради лекарска грешка. 

Той разказва, че съпругата му е забременяла малко преди той да разбере за безплодието си. Мъжът обвинил съпругата си в изневяра, но скоро установил, че диагнозата е неправилна.

Героят на историята разказа, че той и съпругата му дълго време се опитвали да имат дете, но не успявали. Това накарало двойката да се усъмни, че някой от тях може да е стерилен, но се опитали да избягват да говорят за това. В резултат на това мъжът решил да направи специален тест, но не казал на жена си за това.

Докато чакал резултатите, съпругата му изведнъж го информирала, че е бременна. Няколко дни по-късно обаче мъжът получил отговор от лекаря: пишело, че е безплоден. Авторът на публикацията признава, че бил шокиран от резултатите и отбелязва, че обвинил съпругата си в изневяра. „Тя отрече всичко, но всички измамници правят това. Тя се закле във всичко, дори ва нашето неродено дете, което много ме ядоса “, казва той.

Скоро съпругата на героя на историята го помолила да се подложи отново на преглед. Мъжът се съгласил и признава, че следващите дни, в които са чакали резултата, са били най-трудните в съвместния им живот. „Мисълта, че носи чуждо дете, ме отблъсваше“, признава той.

По-късно героят на историята получил резултат от втория преглед. „Не бях стерилен! Докторът беше толкова озадачен, колкото и ние “, пише авторът на публикацията. Оказа се, че първият път лекарят объркал резултатите от моя тест с резултатите на друг човек. Сега си мисля, че трябваше да вярвам повече на жена си. Тя е прекрасен човек и никога не би направила такова нещо “, признава той.

Потребителите на Reddit бяха възмутени от некомпетентността на лекаря. Мнозина също започнаха да осъждат автора на публикацията за това как се е чувствала бременната му съпруга след подобни обвинения. В коментарите някои жени заявиха, че никога няма да простят на мъжете си, ако са в подобна ситуация.

Превод: БЛИЦ