Двадесетсекунден клип показва chlopowell2, седнала в колата, докато нейната приятелка, чието име не е разкрито, разказва доказана схема. 
 
@chlopowell2

MI5 or the FBI please employ her… #fyp #BeBold #psycho #investigator #mi5

♬ original sound - Chloe Powell


Момичето заподозряло избраника си за измяна. И според този „Шерлок в пола“, когато партньорът й тръгнал някъде вечерта, използвайки само географско маркиране, тя започнала да търси в Instagram. 
Разбира се, едва ли някой би започнал да публикува снимка от ресторанта с него, но в заведението имало много други посетители... И интуицията на „следователката“ не я разочаровала.

"Отидох в профила на всяко момиче, което бележи това място, отворих техните истории и ги гледах всички. След това записах екрана и забавих видеото, за да видя дали мога да го видя на заден план ... хванах го," казва приятелката на chlopowell2.

Никой не очакваше такъв подход за решаване на проблема. Потребителите на „Tik Тok“ бяха толкова възхитени от момичето, че само за седмица видеото беше гледано от почти милион души. В коментарите хората се обръщат към властите - те просто трябва да вземат детектива в на щат, пише Indy100. Мнозина обаче отбелязват, че тъй като младежът довел любимата си дотам, че тя да го проверява, това означава, че връзката вече е приключила.

Превод: БЛИЦ