Латино дивата Дженифър Лопес призна, че е ставала жертва на сексуален тормоз в началото на актьорската си кариера. "Не съм насилвана по начина, по който много жени са. Но дали някой режисьор ми е казвал да си сваля тениската и да му покажа гърдите си? Да, казвал ми е. Дали съм го направила? Не, не съм. Сега, когато го изговарям се чувствам ужасена. Спомням си, че сърцето ми щеше да изскочи, мислейки си: "Какво направих? Този човек ме уволни!" Това беше един от първите ми филми. Но знаех, че това не беше редно", връща лентата назад пред Harper's Bazzar певицата, пише "Монитор".

Към момента тя се радва на хармоничната си връзка с бейзболиста Алекс Родригес. Искрата между двамата пламна преди година, но изпълнителката на Papi не бърза да се разходи до олтара за четвърти път. Досега Лопес се е вричала във вечна вярност три пъти - с Оджано Ноа (1997-1998 г.), Крис Джъд (2001-2003 г.) и Марк Антъни (2004-2014 г.).


"Вярвам в брака и бих искала да остарея с някого в хармонична връзка. И двамата сме влезли в полезрението на обществеността още 20 и няколко годишни и сме го превъзмогнали още в началото. Това оказва влияние върху динамиката на целия ти живот - от семейството до работата. Имаме сходна съдба", обяснява звездата, като допълва, че се чувства все по-млада с всеки изминал ден. „Звучи като клише, но не е: Възрастта е в главата ти“, категорична е Лопес.