Искате да избягате от хаоса в живота си и да започнете ново приключение? Тогава работата-мечта, която ще ви представим, определено е за вас.

Семейство в Лондон търси двойка, която да се грижи за дома и двете им кучета.

В замяна те не само предлагат заплата, но и невероятен апартамент в британската столица, в който новите им служители да живеят безплатно.

Според обявата двойката ще бъде натоварена със задължения, вариращи от приготвяне на храна, надзор на проекти за подобряване на дома и извършване на домакинска работа до ролята на шофьор за семейството и техните гости, пазаруване за всякакви нужди и разбира се - грижа за двете кучета.


10 забележителности в Лондон, които не са за изпускане

В замяна се предлага заплата от общо 62 000 британски лири (около 67 000 долара), заедно с безплатно настаняване в апартамента.

Очаква се двойката да работи 5 дни седмично, когато семейството е в Лондон, но също така да проявява „гъвкавост за остатъка от месеца“.

Обикновено семейството пребивава в продължение на около две седмици от месеца във Великобритания, което означава, че в продължение на половин месец новите му служители ще имат пълен контрол върху графика си.

Семейството търси хора със „страст към хубавата храна и виното“, с интерес към пазаруването и социалнато сцена. Те трябва да притежават чисто шофьорско досие, висока организирост с внимание към детайла, както и добри готварски умения.

Говоренето на чужди езици е плюс, посочва T+L.

Процесът по търсене на перфектната двойка продължава, като с кандидатите ще бъдат проведени видео интервюта, а изборът ще бъде направен до началото на това лято.