19-годишен мъж бе арестуван в Куинсланд, Австралия, след вилнял в пияно състояние в града.

Стивън Франк Стийл е обвинен, че е използвал моторна резачка, за да ограби бензиностанция, докато е носил саксия над главата си. Освен това той показа задника си по време на бягството.

От местната полиция твърдят, че мъжът, който е носил саксия на главата си в опит да прикрие истинската си самоличност, е влязъл в магазина на бензиностанцията около 4:30 часа сутринта в понеделник, докато двама служители са почиствали кафе машината. Мъжът се хвърлил към служителките, които пък стреснати се изпокрили в задната стая. Тогава мъжът запалил резачката и започнал да реже наред инвентара в магазина.

Преди да напусне показал задните си части на камерите за охрана. Той е обвинен, че с моторната резачка е нарязъл и паркирана отвън кола. След погрома избягал от местопрестъплението.

На път към гарата полицай забелязал Стийл, но този път без моторната резачка. Мъжът е арестуван, а резачката е открита по-късно в храсти в близост до местопрестъплението.

Стийл е обвинен за въоръжен грабеж, повдигнати са му и две обвинения за умишлено увреждане на чужда собственост, за причиняване на страх, за накърняване на обществения интерес и за повреда на чужда собственост.Случката е от 2014 година. 

Снимки: The Queensland Times