Джо Байдън отново накара интернет потребителите да се чудят и тревожат. На среща с избиратели той замря с вдигнати ръце и остана така доста дълго време. Какво става с него?

Докато водещият му задаваше въпрос за нивото на инфлацията в САЩ, Джо Байдън сви лакти и стисна юмруци. След като стоя в това положение за около 15 секунди, той най-накрая се "отпусна" и зае естествена поза.
 

Какво означаваше тази удавена поза? Този въпрос беше зададен от интернет потребители. 

„Детето ми прави същото, когато иска да използва тоалетната“, пише Хелоуин Гай Дон Дизел. „Може би е загубил мускулната си памет, защото е трябвало да изнася цели две речи на ден?“ - предполага Теледамус. „Може би си мисли, че държи ски щеки?“ - предпололага @ SaraSwe96547055 "Когато се свърши нещо в памперс и не го е очаквал" - иронично пише @ GRITTYSCITY1.

Джо Байдън е действал странно и преди. Преди време президентът на Съединените щати бе забравил името на министър-председателя на Австралия, след това  забрави къде е Белият дом и случайно е влезе в храстите наблизо.

Друг път попадна в неудобна ситуация, случайно произнесе нецензурна дума, с която в англоговорящите страни наричат представители на сексуалните малцинства. Изглежда някои от американците гледат новините нарочно – да видят дали лидерът им ще направи нещо откачено. И той явно оправдава всички очаквания.

Превод: БЛИЦ