Сборник с рецепти със сперма е най-новият хит в интернет. Коментарите за кулинарната книга със заглавие "Natural Harvest" от 61 страници са противоречиви - някои са отвратени, а други с удоволствие приготвят рецептите.
"Спермата е не само хранителна, но и с чудесна консистенция. Както виното и сирената, вкусът на спермата е богат и динамичен. Спермата е евтина като производство и е налична в много, ако не в повечето домове и ресторанти. Въпреки всички тези качества тя остава пренебрегната на трапезата. Надяваме се, че тази книга ще промени нещата. След като преодолеете първоначалното колебание, ще бъдете изненадани колко прекрасна е спермата в кухнята", се казва в описанието на книгата.
"Спермата е чудесна съставка, която може да придаде интересен нюанс на всяко ястие. Ако сте запален кулинар и не се страхувате да експериментирате с нови продукти, просто ще заобичате тази книга", се посочва още в рекламата й. 
"Сега вече цялото семейство може да участва в приготвянето на вечерята", коментират по интернет форумите.  Други обаче са категорични, че това е най-противното нещо, което са чували през живота си. /БЛИЦ