Моделка, която се разходи по модния подиум, носейки само лента по голото си тяло, разказа как баща й я е насърчил да участва във впечатляващото шоу, пише "Сън".

Савана Суарес от Ню Джърси взе участие в шоуто на Black Tape Project на Седмицата на модата в Ню Йорк, която се проведе през февруари.

През 2018 г. проектът за първи път се появи на модния подиум - оставяйки публиката шокирана заради факта, че само лента покриваше интимните места на моделките.

Тази година дръзки фотографии показват нов набор от касавици, които участват в шоуто с още по-малко лента върху гърдите, краката и на други места.

Савана участва като моделка за марката за трети път и разкрива, че баща й първи я е запознал с бранда.

Смелата моделка казва: „Баща ми ми изпрати една статия по темата и ме попита:„ Ако имаш тази възможност, ще го направиш ли?“

Савана твърди, че първоначално не е била склонна да участва поради пикантния външен вид. Родителите й обаче помогнали да промени решението си и тя бързо се включила.

Момичето добавя: „Наистина поговорих за това с родителите си, които са най-голямата ми подкрепа, и си казах „Чакай, всъщност се показва същото количество кожа както бикините, няма нищо различно освен факта, че е лента.'”

Савана, която притежава собствена марка бански костюми, каза, че не само родителите й толкова подкрепят нейната дейност като моделка, но и бабите и дядовците.

А нейният баща дори дошъл да гледа първото й шоу, а майка й присъствала на второто.

Моделката разкрива: „Знам, че е необичайно. Всеки път се чудят, когато кажа на някого, че баща ми е дошъл на шоуто ми. Но аз съм му много благодарна за това.”

Савана уточнява, че за щастие не боли да се премахне лентата след модния подиум. Тя добавя, че се използва масло и лосион преди шоуто, което помага с болката при свалянето на лентата. Въпреки това, ако има повече косми, може да боли повече.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук