Моделка от OnlyFans от Австралия разказва как е започнала да харесва себе си благодарение на секс индустрията, пише Daily Star.

26-годишната Ани Найт, наречена „най-сексуално активната“ жена в Австралия през 2023 г., твърди, че е тежала повече от всеки друг в класа си на 11-годишна възраст.

Без да осъзнава, че това се дължи на високия й растеж, момичето започнало да се ограничава в храната. В същото време, според моделката, съучениците й са я тормозили в училище.

След известно време майката на Найт забелязала, че е нездравословно слаба. Тя завела дъщеря си на лекар, който й поставил диагноза хранително разстройство. Лекарят казал, че Найт трябва да наддаде на тегло.

Момичето се възстановило, но няколко години по-късно имала рецидив. „Беше непрекъснат стрес от преяждане, следене на калориите и постоянно безпокойство за теглото ми“, казва тя.

Едва когато Найт създава акаунт в OnlyFans и започва да публикува съдържание за възрастни, тя най-накрая започва да харесва себе си. Момичето редовно получава комплименти от потребители онлайн, което има положителен ефект върху нейното самочувствие.

„Първоначално не вярвах на това, което казваха, но след това изгледах видеоклиповете си и си помислих: „Всъщност изглеждам много добре“, спомня си тя.

Моделката съжалява, че й е отнело толкова време да се справи с болестта. Тя насърчава хората в подобни ситуации да потърсят професионална помощ. „Анорексията нервоза има толкова много дългосрочни последици. Жалко, че не разбрах за всичко това по-рано. Ще се наложи да се плаща за това до края на живота“, казва Найт.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук