Силите за сигурност в източния американски щат Джорджия задържаха 31-годишен мъж за брутално посегателство над свободата на тийнейджърка, съобщи „Ню Йорк поуст“. Полицията и агенти на Федералното бюро за разследване арестуваха Майкъл Висоловски, който през месец май 2016 отвлякъл тийнейджърка, с която се запознал в интернет.

17-годишното момиче от Северна Каролина беше в неизвестност над една година. Разследващите разкриха, че насилникът превърнал жертвата си в сексуална робиня.

По време на тази една година в плен младото момиче е било насилвано брутално, а мъжът е имал строг контрол над диетата на жертвата си. Той си записвал всеки ден в дневник по колко калории дава на момичето.

Според разследващите храната била „награда“ за тийнейджърката за сексуалните посегателства. След полицейската операция момичето е било хоспитализирано. Лекарите съобщиха, че страда от недохранване.

Насилникът й е арестуван, повдигнати са му няколко обвинения, включително за лишаване от свобода на друго лице. Разследване по случая продължава.