Най-малко 23 години затвор получи българинът Денис Бейтула, който намушка съпругата си и 3-седмичния им син във Великобритания. Това пише „Дейли мейл”.

БЛИЦ припомня, че Бейтула намушка сина си два пъти, след което нападна и съпругата си.

Румънката Андреа е получила шест прободни рани.

След нападението Денис Бейтула е позвънил на спешен телефон. Когато на място в дома му пристигнала полиция, той само заявил: „Убих ги”.

Органите на реда открили ранените майка и бебе в къщата, в която живеело семейството. Те са откарани веднага в болница в много тежко състояние. Четири дни по-късно 3-седмичният Андрей е починал.

Бейтула, който пристига на Острова преди седем години, е осъден за убийство и опит за убийство от британския съд. Според разследващите основният мотив за нападението е ревност. Денис Бейтула бил изключително властен и ревнив съпруг. Той забранил на съпругата си да се среща с нейни познати. Дори опитал да започне работа в нейната фирма, за да я държи под око.

Издъхна бебето, наръгано от "българина" Бейтула

Напрежението в семейството ескалирало след появата на новороденото. Българинът изключително много се дразнел на вниманието, което Андре обръщала на сина им.

Извънредна новина за Бейтула от България, заклал бебето си в Англия

„Той не го е виждал като син, не е имал бащински чувства към него. За Бейтула детето е било съперник. Заради тази ревност и егоизъм той извършва това нападение”, заявиха от полицията.

Денис и Андреа се запознават през 2018 година във Великобритания. Няколко месеца по-късно румънката забременява, уточнява Нова телевизия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!