Искате ли да видите как изглежда днес една от най-красивите актриси през 80-те Орнела Мути, чието пълно име е Франческа Роман Ривели?

Франческа е родена в Рим в обикновено работещо семейство. Тя била на 13 години, когато момчетата започнали да се взират в нея, защото фигурата й започнала да се „закръгля“. Мути позирала гола, тайно от майка си, за една художествена школа и в същото време участвала в мъжки списания, заради което почти била изгонена от училище.

Как изглеждала настоящата първа дама на Франция на младини ВИДЕО

Орнела била безразлична към киното, но на едно от прослушванията, на които сестра й я завела, тя преминала през селекцията за филм. След снимките тя става повече или по-малко известна и е поканена да участва във филми с основно еротичен характер.

По това време младата актриса получава интересния псевдоним Орнела Мути. Постепенно тя получава все повече покани да се снима.

На по-късен етап актрисата участва и във филма „Укротяване на опърничавата“, където „опитомява“ Адриано Челентано. Двамата играят заедно повече от веднъж и това води до развитието на романтична връзка. Тъй като Челентано не планира да напусне съпругата си, тази връзка е краткотрайна.

Как изглежда сега секс символът на италианското кино от 80-те години и още любопитни факти от живота й, вижте в jenata.blitz.bg.