Кели Брук се потопи в морето, облечена в изрязан бански по време на почивката си с гаджето Джеръми Париси. 39-годишнат звезда беше забелязана да се се къпе във водите край луксозна яхта на турския бряг.

На една от снимките тя сеспуска по стълбите на лодката, докато Джеръми оглежда дали е безопасно. След това тв звездата скача във водата, държейки носа си. След бързото потапяне, Кели излезе от водата и си взе душ преди да се качи на палубата и да се присъедини отново към френското си гадже, пише The Sun. 

Тя се усмихна и помаха преди да седне и да пие кафе с 32-годишния Джеръми. Кали и моделът споделят свободното си време край тюркоазеното крайбрежие на Турция. 

Те са били засечени да се мотаят на скъпарска лодка в Бодрум. Луксозната яхта разполага с три каюти и събира до шест гости.  Бившата водеща и моделът Джеръми се срещат от 2015 година. Миналата година Кели разкри, че е предложила брак на любимия си, но той е отказал. По-късно обясни, че това не е сериозно предложение и сърцето й не е било разбито от отказа му.