Певицата Нина Бадрич разкри, че веднъж е получила покана за вечеря от известния холивудски актьор. Бадрич казва, че е отхвърлила поканата.„Това е една от най-големите „грешки“ в живота ми. Бях на 25 години, бях млада и тогава се представях много навън, бях в Монте Карло на гала вечер. И той ме покани и бях сигурна, че е шега! Това е, когато си млад и нямаш самочувствие. Той ме видял в клуба и изпрати своя асистент и ми каза 500 пъти, че Кевин Костнър иска да вечеря с мен. 

Накрая един журналист от Белград се приближи до мен и ме попита какво ми е. „Но тогава бях влюбена в един идиот от Загреб и сега, ако можех да върна времето назад, разбира се, щях да изляза на вечеря с него“, каза Нина пред „Fakap“ и показа тяхна обща снимка, която пази в мобилния си телефон.Нина разказа и история за закъснението й на приема на бившия президент Иво Йосипович и призна, че това е едно от най-неприятните й преживявания.

„Излязох от къщи готова и нагласена и паднах на пода пред къщата, на колене, после на носа си и никой не ми вярва, освен президента и аз му благодаря за това. Извинявах му се половин час“, спомня си Бадрич.

Превод: БЛИЦ