Въпреки усилията на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън да дадат на децата си напълно нормално детство, те никога няма да успеят. Принц Джордж е само на четири години, принцеса Шарлот - на три, а принц Луи - на няколко месеца. И въпреки малката си възраст те вече са едни от най-фотографираните деца в света.

Но Кейт и Уилям са решени да позволят на децата си да се радват на ранните си години, далеч от натиска на интензивния и напрегнат живот, който имат пред себе си. За да направят това, любящите родители не искат да разкрият на Джордж точно какво ще бъде бъдещето му, пише в."Мирър".

Да, един ден той ще бъде крал. Кеймбридж обаче избягва да му обясни неговата роля и се опитва да го запази в тайна от него възможно най-дълго.

Принц Уилям е казвал няколко пъти колко нормално семейство са зад затворените врати.

Говорейки в предишно интервю, Уилям каза: "Ще има време и място, когато Джордж ще разбере как се вписва в света. Ние сме много нормални".

Доказателство защо родителите на Джордж са взели това решение може би е книгата на Катрин Майер "Чарлз: Сърцето на краля". Там тя обяснява как принц Уилям се борел с тежестта на бъдещето си, когато растял.

Превод: БЛИЦ