Amazon Prime пусна дългоочаквания финал на на дизайнерското шоу Making the Cut, където 46-годишният супермодел е водеща заедно с Тим Ган. Фенове на модното шоу с нетърпение очакваха развръзката, за да разберат кой е победител и ще получи договор за милион долара. 
Но внезапно бяха разочаровани както от победителя, така и от появата на любимия си модел и, както е известно, стилна икона - Хайди Клум.Освен, че роклята не беше призната от мнозина за най-успешна, публиката бе възмутена от твърде дълбокото деколте. Цялата визия на Хайди водеше именно към този шедьовър на дизайнерската мисъл, така че абонатите на услугата успяха да видят достатъчно гърдите на идола, които заплашваха да изскочат от плена на роклята всеки момент.

По принцип обикновено никой не е против, но на модно ревю такива изкушения се сториха на феновете ненужни, пише News.com.В шоуто Making the Cut сред журито има такива звезди от модната индустрия като Наоми Кембъл, Никол Ричи и Киара Ферани. А самата Хайди Клум е продуцент на проекта и модна звезда, по която мнозина се равняват. Ето защо феновете й бяха недоволни от толкова необмисляния й начин на обличане, възмутени, че в такъв вид е невъзможно да бъдеш съдия на модно ревю.

Превод: БЛИЦ