Моделката Ясмин Сантос, която наскоро се снима за корицата на испанската версия на Playboy, за пореден път се похвали на своите последователи с ефектната си фигура. 


Момичето обаче получи реакция, която въобще не очакваше. 

Момичето бе облечено в черно боди, плътно прилепнало по тялото ѝ. То бе заело и откровени пози, които подчертаваха всичките ѝ съблазнителни извивки. 

Особено впечатляващо изглеждаше тънката ѝ талия в контраст с пищната гръд и бедра. "Опитвам се да имам идеалното тяло", написа моделката.

Потребителите обаче решиха, че талията на момичето е твърде тънка, за да е естествена, и заподозряха фотошоп, пише Daily Star.

Тогава обаче моделката разкри какво ѝ струва да изглежда така. Ясмин постоянно се измъчва със строги диети и тренировки, носи корсети, но затова пък е много доволна от резултата. 


"Мнозина казват, че корсетите са вредни, но аз не мисля така. Винаги съм ги използвала. Някои не вярват, че наистина имам такава талия, смятат, че това е фотошоп, но тук всичко си е истинско. Много тренирам, четири часа дневно, нося специален пояс и спазвам строга диета, за да имам това тяло. За да заснема тази фотосесия, не съм яла четири дни", написа красавицата. 

Превод и редакция: БЛИЦ