Бившата мениджърка на световноизвестната певица Марая Кери - Стела Булочников-Штолпър твърди, че нееднократно е била тормозена сексуално от изпълнителката, съобщава TMZ.
Според думите на Стела Булочников, певицата често е ходила гола в нейно присъствие и също така е прибягвала до някои "сексуални действия".Мениджърката на Марая Кери освен това заяви, че изпълнителката несправедливо я е уволнила, въпреки че договорът е бил сключен за три години. Булочников твърди, че певицата не й е заплатила голяма сума пари, която според договора е била длъжна да й даде.

Изданието отбелязва, че Стела Булочников възнамерява да съди бившия си работодател за сексуален тормоз и неизплатени суми, но дава на певицата време, за да "оправи всичко".Представител на Кери заяви пред изданието, че "ако този необоснован иск все пак бъде подаден, ние ще реагираме енергично и успешно в съда."Напомняме, че неотдавна Марая Кери разказа, че още през 2001 г. тя е диагностицирана с биполярно разстройство и тя все още продължава да се бори с болестта.

Превод и редакция: БЛИЦ