Прекарах твърде голяма част от живота си, търсейки любовта на грешните места, разтворил душата си създателят на Playboy Основателят на мъжката библия Хю Хефнър никога не е страдал от липса на красиви жени в живота си. Бил е женен три пъти, спал е с над 1000 жени. Въпреки това, медийният магнат, който си отиде по-рано днес на 91-годишна възраст, признава, че така и не успял да намери своята половинка.
През далечната 1992 година в интервю за „Ню Йорк Таймс“ той признава: „Прекарах твърде голяма част от живота си, търсейки любовта на грешните места“.  

На 85-годишна възраст той признава още: „Така и не намерих моята сродна душа“.

Само преди няколко години Хефнър се похвали, че е спал с над „хиляда“ жени.  Основателят на култовото списание също твърди, че винаги е бил верен на съпругите си по време на браковете им, но затова пък „си е наваксвал“, когато не е бил женен.

Попитан от Esquire с колкото точно жени той е мачкал чаршафите, Гю отговаря: „Откъде да знам? Над хиляда са, със сигурност. Има големи откъси от живота ми, в които аз съм бил женен. Когато съм бил женен, никога не съм изневерявал. Затова пък си наваксвах, когато не бях женен“.

Превод и редакция: БЛИЦ