Тийнейджърка от австралийското семейство Колт, известно като „клана на кръвосмешението“, разказала в училище, че сестра ѝ е бременна от един от братята им, но не знае от кой точно.

Скандални подробности около живота на клана Колт от Нов Южен Уелс изплуваха покрай делото на Франк Колт, който беше признат за виновен за изнасилването на своята полусестра, която е и негова племенница. Това се случило през 2015 г., когато момичето било на 17 години, съобщава „Мирър“.

Във фермата на бащата на Франк от четири поколения се практикува секс между членовете на семейството. В семейството има 14 деца, чиито родители имат кръвна връзка помежду си.

„Моята сестра е бременна и не знаем кой от братята ми е бащата“, казала дъщерята на Франк Колт пред свои съученици.

Жертвата на Колт, свидетелстваща под фалшивото име Петра, пък разказвала в полицията, че живее в култ, където „всички мои лели, чичовци и братовчеди са спали заедно“. Тя споделила още, че никога не е ходила на училище и е била физически насилвана от членове на семейството си.

И жертвата и насилникът имат един и същи баща – Тим Колт, извратеният патриарх на клана, който починал през 2009 г. Семейството успяло да избегне от вниманието на социалните служи като се местело от щат в щат из Австралия докато местните не забелязали, че някои от децата не ходят на училище.

Тим бил баща на 7 деца от съпругата си Джун, която била и негова сестра. Той имал още 12 деца от дъщеря им Бети и други 5 от по-голямата си дъщеря Ронда.

Най-малката дъщеря на Тим има деца от брат си Чарли, станало ясно в съда.

В показанията си инспектор Стивън Радфорд разказал, че усетил миризма на урина и фекалии в жилищните помещения на семейството и нямало тоалетни и душове в това „домакинство тип комуна“.