На световната сцена кралица Елизабет може да засенчи всеки друг член на британското кралско семейство. Любимци на медиите са представителите на по-младото поколение - Уил и Кейт и Хари и Меган. Бузките на Джордж, Шарлот и Луи пък имат легиони от фенове.

Но младостта, добрата визия и славата не могат да ви спечелят истинска популярност, посочва T+L.

Според актьора Мат Смит от шоуто на Netflix The Crown, неговият персонаж принц Филип е най-популярният човек в кралския дом.

"Всички проучвания, които направих, го показват като забавен, умен и много популярен", казва Смит в интервю за Variety. "В кралския дом той е най-популярният от всички тях. Ако сте говорили с някой от персонала, Филип е този, който всички те наистина обичат."

Филип е "малко повече от един човек от народа", продължава Смит. "Мисля, че той е доста привлекателен и отворен по всички въпроси с персонала ... Всички го обичат."

Може би приклекателността на Филип се дължи на факта, че той умишлено се опитва да избегне популярността си, когато Елизабет Втора се качва на трона.

"По-безопасно е да не си твърде популярен", казва той, според негов биограф. 

Макар че само защото Филип е обичан, това не означава, че е лесно да спечелиш неговата привързаност. Меган Маркъл трябваше да положи усилия да спечели одобрението му преди брака си с принц Хари.

Тя изследвала семейната история и впечатлила Филип със "смелостта й." 

 

Happy birthday to The Duke of Edinburgh, who turns 97 today! #HappyBirthdayHRH

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Източник: profit.bg.