Лесли Максуел може и да е 63-годишна баба, но навярно има по-здраво и релефно тяло от повечето младежи в наши дни. Тя тренира по пет пъти седмично, има близо 30 награди от фитнес състезания, като стегнатото тяло ѝ помага да привлича много по-млади мъже, споделя тя пред metro.co.uk

Лесли работи като фитнес инструктор.

Ако си мислите, че тренира от млада и тялото й изглежда така, защото го поддържа цял живот - дълбоко се лъжете. Лесли е започнала да тренира едва на 48-годишна възраст, като печели първата си награда само година по-късно.След като имала кариера в промоциите и света на гримовете, Лесли видяла реклама на фитнес състезание по телевизията. Още на следващия ден започнала да ходи на фитнес.

„Обичах да бъда силна и да печеля облози с момчета, че мога да вдигна повече от тях. Майка ми казваше, че момчетата не харесват момичета с мускули. Но аз знам, че всъщност харесват!”, казва тя.

Лесли понастоящем няма връзка след развода с нейния съпруг, който е с 13 години по-млад от нея.

По думите ѝ, обаче постоянно получава внимание от по-млади мъже.

„Всички мои партньори са по-малди от мен, включително бившия ми съпруг, с който имаме 13-годишна възрастова разлика. Сега съм много по-щастлива и уверена отколкото когато бях по-млада, особено откакто направих много приятелства чрез фитнеса и състезанията”, казва тя.

За всеки, който иска тяло като нейното, Лесли дава един прост съвет: „Тренирайте с тежести за да създадете тяло, което изглежда младо.”