Лиз Хърли сподели видео, на което плува и се забавлява в басейн в Гърция, криейки голите си гърди с ръце. Клипът страстната актриса подписа с думите: "Опитвам се да загубя калории". След няколко часа видеото вече бе гледано от 409 000 души. Феновете обаче имаха известни притеснения и разумни въпроси.

 

Преди време звездата призна, че повечето от снимките й са заснети от сина й Деймиън, който е само на 16 години. И тези снимки смутиха феновете, които се запитаха дали Хърли е отишла толкова далеч, че да помоли сина си да заснеме видеото, на което е почти гола. И, разбира се, те все пак забелязаха колко добре изглежда за възрастта си.

"Синът ти ли направи видеоклипа", пита toots4eva.

"Надявам се, че това не е заснето от твоя син", казва jammicat.

Фото: instagram/elizabethhurley1. Элизабет Хёрли с сыном Дамианом

Други абонати обаче въобще не се замислят за това дали синът й е снимал видеото, а обръщат внимание само на външния й вид. 

"Уау, каква секси майка", пише boy_johnn.

"Какви калории? Вие сте съвършена", добавя mcelysium.

 

Фото: instagram/elizabethhurley1

Преди време се появи информация, че Деймиън се срамува, че майка му се държи така. "Той е на възраст, когато всичко, което майка му прави, го кара да се чувства неудобно и просто не може да разбере защо тя не може да се облича скромно", казва източник за списание Heat. Самата актриса обаче отрече тези изявления.

"Абсолютна глупост! Синът ми избира дрехи за мен, той е мой стилист. Когато почиваме заедно, дори ме снима. Той е добър фотограф", казва Хърли. 

Превод: БЛИЦ