Любовният романс между принц Хари и актрисата Меган Маркъл ще бъде филмиран от телевизионния канал Lifetime, съобщава Mashable. Съобщението бе направено от компанията тази неделя по време на годишната пресконференция на асоциация на телевизионните критици.
Заглавието на новия филм ще бъде "Хари и Мегън: Кралска любовна история" и както подсказва, ще представи един от най-привлекателните романи на съвременния свят: този на британския принц Хари и неговата приятелка Мегън Маркъл.

Телевизионният филмов канал понастоящем провежда кастингът и не споделя много подробности. От Lifetime потвърждават обаче, че режисьор на лентата ще бъде Менхадж Худа, който има известен опит в драматизираните кралски истории в Обединеното кралство.
Филмът ще започне с първата среща между Хари и Меган, организирана от техни близки приятели. Историята ще продължи с опитите на двамата да запазят в тайна връзката си и последвалото световното внимание, след като я оповестиха, пише novini.london.

Не е ясно, кога точно ще бъде излъчен филмът. Предполага се, че излизането му ще бъде в близост до очакваната сватба, която е настроена за 19 май тази година.

Lifetime създаде подобен филм и за Уилям и Кейт, който бе излъчен 11 дни преди сватбата на престолонаследника през 2011 г.
Назад