Почернена майка откри, че детето й е живо, след като видя до болка познатите трапчинки на бузките на Емили.  Лус била толкова сигурна, че непознатото детенце е „загиналата” й дъщеря, че с измама успяла да получи биологичен материал за ДНК тест, съобщава The Sun.

Лус така и не успяла да повярва, че дъщеря й, която в момента на инцидента била на 10 дни, е загинала при пожара в дома им във Филаделфия през 1997 г. Когато огънят избухнал, детенцето спяло на втория етаж на къщата. Влизайки в стаята, Лус с изненада установила, че бебето го няма.Разстроената майка, която получила множество изгаряния, опитала да убеди пожарникарите, че някой е откраднал рожбата й, но никой не й повярвал, защото била под стрес. Разследващите заключили, че детето е загинало при пожара.  

Шест години след трагедията жената била на парти, когато срещнала тъмнокосата Емили. Майчинският инстинкт не я подвел, а ДНК тестът доказал, че това наистина е „загиналата” й дъщеря.Оказало се, че момиченцето било отвлечено от братовчедка й, която запалила къщата, за да заличи следите си. Каролин отвела детето в Ню Джърси и започнала да го възпитава като свое собствено.Срещу Каролин са повдигнати няколко обвинения. В момента тя излежава присъда от 30 години. А малката Емили признава, че е щастлива от възможността да живее с истинското си семейство.

Превод: БЛИЦ