Смущаващи кадри на вманиачена майка, която рита момиченцето си, което е звезда в социалните мрежи, предизвикаха мощно възмущение. На видеото се вижда ясно как майката рита детето си, защото е прекалено уморено, за да довърши фотосесията си.  

Обезпокоителното видео, заснето в Източен Китай, е гледано повече от 73 милиона пъти, предизвика широк отзвук и майката бе принудена да се извини.

Във видеото, разпространено в Weibo, китайският еквивалент на Twitter, е показано как детенцето Ниу Ниу на три годинки, което работи като модел за редица местни фирми за облекло, е ритнато по дупето от майка си.

Интернет полудя заради красотата на 7-годишната Махдис (СНИМКИ)

Според медиите в Китай причината за ритника е отказът на Ниу Ниу да завърши последната снимка от фотосесията, защото е изморена.

Смразяващо: Брутален баща метна дъщеря си от 2 м по стълбите (ВИДЕО) 

След вълната от критика, 32-годишната майка на Ниу Ниу публикува извинение и своята версия на случилото се.

Нямах намерения да я нараня или да злоупотребявам. "Съжалявам за всяко недоразумение, което стана причина за преувеличените ми действия", заяви майката и допълни: "Искам да повторя: Дъщеря ми  получава най-голямата грижа и любов".

Извинението й привлече повече от 50 000 коментара за по-малко от четири часа. Един сърдит потребител на социални медии пише: "Вие експлоатирате детето си, за да печелите пари за себе си. Вие сте безполезни". Друг пък публикува: "Видях видеото и бях разгневен. Ти не си способна да бъдеш майка".

Китайските закони за рекламата не разрешават използването на деца под 10 години, затова не е ясно дали Ниу Ниу получава възнаграждения за ангажиментите и работа си.


Източник: Канал 3