Джорджина и Кайла са майка и дъщеря от Великобритания, които са похарчили над 56 хиляди евро за козметични промени, за да изглеждат като Кейти Прайс. Кайла разказва, че още на 17-годишна възраст е станала стриптизьорка и е открила своя чичко паричко, който започнал да й изплаща седмична издръжка и да я гледа, пише Cosmopolitan.

Майка й няма нищо против дъщеря й да излиза с по-възрастен мъж, защото така двете могат да изживеят мечтата си заедно. Не само, че не я спира да си прави пластични операции, но и я окуражава. 


Ето как са изглеждали Джорджина и Кайла, когато Кайла е била още дете

Двете са фенки на Кейти Прайс и за тях тя е идеалната жена. Кайла и Джорджина споделят, че са неразделни и са като най-добри приятелки. Те си правят заедно косите, ноктите, тена... и операциите. Двете имат екстеншъни, филъри в устните и скулите, силиконови гърди и още куп "леки" козметични промени. 

"На мен и Кайла ни харесва да изглеждаме еднакво. Купуваме си еднакви дрехи дори. Понякога хората правят странни изражения, когато ни видят, но на нас не ни пука", споделя гордата майка Джорджина и добавя, че те просто изглеждат като кукли. На двете им предстоят нови операции тази година - ще уголемят бюста си и ще си сложат импланти в задните части, за да създадат перфектната форма тип "Кардашиян". Техният чичко паричко, който спонсорира прищявките им, няма нищо против да инвестира в промяната им, за разлика от предишното възрастно гадже на Кайла, който е разбрал за плана им и я е зарязал. Превод и редакция: БЛИЦ