Полицията в Бразилия разследва жестоко убийство на 9-годишно момченце. От самото си раждане малкият Руан преживявал мъчения и то само, защото майка му ненавиждала неговия баща. Тя пренасяла чувствата си върху детето и го измъчвала по всякакъв начин. 

Росана и приятелката й Касила живеели на семейни начала възпитавайки двете си деца от предишни връзки - момче и момиче. 

Ненавиждайки факта, че Руан се родил момче, майка му решила да му смени пола и първо му отрязала пениса и тестисите. "Нищо лошо не направих, през цялото време внимавах да не се разпространи инфекция, цялата процедура видях в интернет", заявила пред разследващите жената, пише Дейли Мейл. Но явно мъките на момченцето при кастрирането не били достатъчни и мъченията продължавали. 

За да отмъстят на баща му, майката и нейната приятелка решили да убият детето. Руан бил убит на 31 май, доктато спал. Аутопсията установила, че тялото било набодено 11 пъти, от които два - в сърцето. 

Майката признала, че любовницата й държала момченцето с марля, напоена с ацетон, която притискала към носа му. Цялото убийство било видяно от момиченцето, което се събудило от шума. Именно нейните показания довели до разкриването на бруталното убийство. 

След като убили детето, го пъхнали във фурната с идеята да го запалят. Но миризмата от горящото телце била толкова отвратителна, че извадили трупа, насекли го на парчета и сложили останките в две раници и куфар. Жените са обвинени в мъчение и убийство, извършено по особено жесток начин. След ареста майката и любовницата са направили самопризнания и разказали как са направили всичко.

"Майката каза, че момченцето било източникът на всичките й проблеми. Свързвала го с бащата, който се отнасял лошо към нея. Затова решили да го убият и да започнат без него нов живот", разкрива разследващ от полицията в Бразилия. 

Превод БЛИЦ