Дженифър Салфен-Трейси от Мисури, САЩ, сподели своята болка и вика си за помощ, отбелязвайки, че мнозина могат да се намират в подобна ситуация.
Дженифър публикува тъжната си история за сина си във Фейсбук, като показа, какво е направила наркозависимостта с него, информира "Метро". Според думите на майката, само за седем месеца наркотиците са променили до неузнаваемост 26-годишния й син Коди Бишъп.

На първата снимка ни гледа здрав, силен мъж. А на втората се виждат ужасните последици от пристрастяването. В кльощавия, покрит с рани човек е трудно да разпознаеш усмихнатия син, съпруг и баща, когото цялото семейство е обичало. Дженифър разказва, че в последно време синът й се скитал в Лас Вегас, но вече от няколко седмици не може да се установи връзка с него."Лицето на хероина и метамфетамина ... Коди все още се лута в Лас Вегас, от него няма вести вече от няколко седмици. Тежко е да чуваш, че постъпва лошо, но е още по-мъчително да не знаеш нищо ...Коди, обади ни се, обичаме те ", споделя разтревожената майка.

Жената се е обърнала към хора, които също са в подобна ситуация и чиито близки са изпаднали в беда и страдат от наркомания. Според нея това е опасен проблем, който засяга много хора и изисква общо решение.

Превод и редакция: БЛИЦ