Брандън и Холи Шей от Аризона имат не двоен, а троен празник - не само че отбелязват началото на 2017, но и на връх Нова година се раждат близнаците им Сойър и Евърет.
Двамата казват, че са имали усещане, че момчетата ще ги изненадат, но не и по начина, по който са го направили. "Ами Сойър се роди в 12 без десет. Евърет обаче се оказа по-инатлив и се появи на бял свят минута след полунощ", казва Брандън Шей. Така, братята близнаци се раждат в две различни години, макар и с разлика няколко минути. Сойър тежи 2 кг и 400 грама, а Евърет малко над 2 килограма. Братята и майка им са в отлично здраве, съобщава БНТ.

"Късметлийка съм, че успях да ги износя и те се родиха съвсем навреме", признава Холи Шей. От медицинския екип обясняват, че раждането не е било предизвикано и Холи е дала живот на близнаците по естествен път. Говорителката на болницата, която също е майка на близнаци, поясни, че всички са изключително щастливи да посрещнат бебетата Шей.

Въпреки че не им е за първи път - Брандън и Шей имат още две деца, на 4 и 13 години, щастието и вълнението им са огромни. "Те ще бъдат невероятни! Определно... те вече белязаха нас, и света", заявява Брандън Шей.