Майкъл Джексън е поискал от организаторите на предстоящите му концерти да му осигурят жив африкански слон.
Майкъл Джексън ще излезе на сцената на гърба на слона, пише на сайта Gigwise.
Според досегашните данни декорите на концертите ще изглеждат като джунгла. Джаксън иска появата му на сцената да бъде съпровождана от пантери на златни вериги, а зад гърба му да летят папагали и други екзотични птици. Освен това в шоуто ще участват три маймуни и сто воини от африканското племе масаи. Според източник на “Дейли мирър” Майкъл Джексън иска това шоу да бъде най-зрелищното от всичките му досегашни.
Организаторите обаче изразяват опасения, че представлението може да представлява нарушаване на правилата за държане на животни.
Известно е още, че Майкъл Джексън категорично е отказал да пристига за концертите си по земя или по въздух. “Дейли мирър” уточнява, че той се бои от задръствания по пътищата и изпитва страх от хеликоптери. Поради това организаторите на концертите са се договорили с корабособственик относно пътуването на певеца.
По данни на вестника изпълнителят е приел с възторг идеята да пристига за концертите с катер.
За юли е планиран първият от 4 години насам концерт на Майкъл Джексън. Самопровъзгласилият се за крал на попмузиката певец планира да изнесе до февруари 50 шоута пред милиони души, посочва ЛентаРу. /БЛИЦ